onsdag 15 januari 2014

Jag skall bli trä- och metallslöjdslärare!

Under fliken: trä/metall skall jag publicera de uppgifter som jag får av lärarna på Linköpings universitet. Kursen är på distans och sträcker sig 2 år framåt i tiden. Det är kul att arbeta med händerna och detta är något jag länge velat göra. Håll utkik här om du gillar hårda material ;-)
Jag kommer att publicera bilder och text på de praktiska uppgifterna jag gjort. Texterna är reflektionsdokument som ingår i kursen. Ibland kommer jag även att publicera texter med funderingar som uppkommer under resans gång.
Första uppgiften vi fick, var en övning i att tälja, forma och dekorera.

4 kommentarer :

 1. Jag har ingen vidare erfarenhet av att tälja men minns att det brukar sluta med ett icke slutfört projekt och ett plåster på fingret, haha! Hoppas det gick bättre för dig. =)

  SvaraRadera
 2. Om man med bättre menar att man inte skar sig så gick det bra. Om man däremot snackar om vad det blev och skall föreställa så ...njae. Hur går det med gåstavarna?

  SvaraRadera
 3. Hehe, du fick iaf till något. Det var mer än vad jag lyckdes med ju. =)

  Det går inget vidare med dem faktiskt. Den ena staven gick inte att ställa in, så jag har skickat tillbaka dem. Förhoppningen var att jag skulle få tillbaka ett par nya relativt fort. Tyvärr är de slut i deras lager, fick pengarna tillbaka istället. Har pratat med personalen i sportaffären här i Ulricehamn och de är slut även där. Beställde redan i början av december och väntar få en leverans i "mitten av januari" (vilket är typ nu), har bett dem höra av sig när de får in dem igen. Så de är tydligen populära...

  SvaraRadera
 4. Håll mig uppdaterad på dem:-)

  SvaraRadera