fredag 14 februari 2014

Är det tuggummibubblor?

Jag har gjort ett Alla-hjärtans-dags-kort. Som vanligt visade jag kortet för maken. Han brukar aldrig komma med negativ kritik. Men, det gjorde han denna gång... han skrattade åt detta rara kort!!??
Då såg jag det också! Under tiden jag målade bilden så föreställde den två små söta ungar som blåst tuggummibubblor som råkat klibba ihop och bilda ett hjärta... efter makens fniss, ser jag bara en söt liten stjärt.Undrar just om han fått något kort i dag på Alla-hjärtans-dag? Nääe ;-)

5 kommentarer :

 1. Hahaha, hade du inte skrivit något om det så hade jag inte heller märkt det. Men han har en poäng där, din kära make. =) Det är tur att rubriken förtydligar vad kortet egentligen föreställer. Hoppas du har haft ett skönt lov. Kram

  SvaraRadera
 2. Hade hoppats på att du endast kunde se tuggummibubblorna... Mitt lov har varit det skönaste lovet på evigheter, tror jag. Du då? Förutom att skriva roliga IUP:er? Stor kram till dig.

  SvaraRadera
 3. Hihi så rätt han har din gubbe. Fast jag såg också bara hjärtat först. :-D

  SvaraRadera
 4. Skönt att du åtminstone såg hjärtanen först... Hoppas du fick massor av inspiration i stora staden;-)

  SvaraRadera
 5. Att jag fick :-)
  Var dock duktig och höll mig till min inköpslista...nästan i alla fall ;-) blev 3 härvor garv av bananfibrer och silke samt lite läderremmar o sånt. :-)

  SvaraRadera