lördag 26 januari 2013

Krya på dig, mamma!

Här kommer ett kort till dig mamma! Det är lille Edwin som drattat på ändan under skidturen. Men han är snart på benen igen precis som du. Jag tänker på dig och hoppas att lunginflammationen snart ger med sig. Älskar dig så klart i massor.

4 kommentarer :

 1. Då var det tid att kommentera ditt kort till mig. Jag bad Edwin att resa på sig så jag kom förbi, men han hör ju så dåligt.
  Bättre är det med mig, jag hör det jag vill höra, ser det jag vill se och säger allt jag vet men det är nog alltid någon som drar undan mina ben. Dom känner inte mig så dom vet inte att jag är stark som en bjässe, enveten som en åsna och har höga tankar om mig själv. :)`

  SvaraRadera
 2. Ja, du är som grodorna i spelet på Liseberg, där man slår ner en groda så poppar den upp i ett annat hål, lika go och glad. Du är min största förebild. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är inte så svårt att vara störst när men måste behandlas med kortison. Det går liksom av bara farten. Jag ska sluta spegla mig snart så kanske man blir gladare, smalare, vackrare, roligare och BÄSTA MAMMAN. Ja, så får det bli. Jättekram ��

   Radera