onsdag 4 april 2012

Rekomendation: massage

Idag var jag hos världens bästa massös. I två hela timmar kämpade hon tappert med att bearbeta massor av muskler som jag inte ens visste om att jag ägde. När jag kom därifrån var jag riktigt mörbultad... och omtumlad...
Förra gången jag var hos henne så berättade jag att jag pysslar och tillverkar egna kort och då ville hon att jag skulle ta med mig några så hon fick se dem. Så innan jag gick hemifrån idag tog jag med mig en hel hög av dem som jag visat här på bloggen. Det slutade med att hon tyckte att korten var så fina att hon ville visa upp dem så att hennes andra kunder kunde få kika på dem och till och med få köpa dem om de ville! Av de elva korten jag hade med mig köpte hon fyra själv. Tänk om någon annan verkligen vill köpa mina kort?
Eftersom jag under de senaste åren inte köpt några kort i butiker utan tillverkat egna har jag ingen riktig koll på vad ett kort kan kosta idag. Jag tror att jag tog i för mycket när jag sa att hon kunde ta 50:- för ett kort. Ja, ja det får jag reda på om ca en månad för då är det dags att få sig en omgång igen.
Nu skall jag bara låta det sjunka in att någon kanske vill betala för något som jag njuter av att tillverka:)

2 kommentarer :

  1. Vad roligt att hon vill ställa ut dina kort till försäljning! Tycker inte att 50 kr är så mycket för ett välarbetat kort som du gör. Det är ju inte massproduktion som du gör utan varje kort är ju unikt. <3 Önskar dig en skön avslutning på påsken. Kramizar!!!

    SvaraRadera
  2. Vi får se om det är rimligt med 50:- eller inte. Får hon inte sålt några kort så beror det antingen på priset eller på designen... ja, eller så har hennes kunder inget behov av några kort;)

    SvaraRadera