söndag 15 januari 2012

Hej och välkommen till min blogg! 
  
Jag gillar att "klippa och klistra" och har gjort ett kort som skall föreställa Tant Brun eller om du så vill, mig själv. Den blev lite liten. Måste nog försöka lära mig hur man får bilden större... hm. Allra helst vill jag ha den högst upp i vänstra hörnet... hm. Mera bryderier...

Det här är mitt första inlägg på bloggen som för övrigt öppnades redan i somras. Det har tagit "lite" tid att lära sig hur man skall göra. Nåväl jag är nöjd för jag har i alla fall kommit igång och det är en stor seger för mig.

Om du är intresserad av "broderade bryderier" så är du välkommen tillbaka igen. Här skall jag fortsättningsvis presentera saker jag tillverkat/broderat och saker jag funderar på/bryderier. Japp, så var det gjort...4 kommentarer :

 1. Äntligen!! Det skall bli så spännande att följa Dina broderier och bryderier framöver!

  Med tanke på bryderier så var det inte helt lätt för en "icke-datanörd" att få iväg en kommentar! Det tog sin lilla tid! /Annlouise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glad över att du lyckades i alla fall! Nu är det bara att gasa på. Full fart framåt!

   Radera
 2. Har kollat din blogg och tyckte det såg bra ut. Ser fram emot att få starta en egen blogg som går att använda.

  Kramizar från Brunnsbo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för stödet! Vill du fortfarande ha en egen blogg? Jag har inte fattat att någon har kommenterat mina inlägg på bloggen. Såg det inatt av en händelse bara. Jobbade då riktigt länge på att "svara" på kommentarerna. Det var ju inte helt enkelt. Först skulle man publicera de andras kommentarer innan man kunde svara. Det är lätt att göra fel. Vill du verkligen ha en egen blogg så ´hjälper jag dig att komma igång, med det lilla jag kan. Kram på dig själv.

   Radera