söndag 15 december 2013

Ibland blir det lite rörigt...

Det känns att det bara är lite mer än en vecka kvar till jul. Allt man vill hinna fixa med innan själva dopparedagen. Det är klart att det rör ihop sig då och då... Men med stigande ålder har jag lärt mig att det inte hjälper att stressa runt och försöka bita sig själv i svansen. Det är oftast då det rör ihop sig ;-) Numera vet jag att det blir jul även om jag inte hunnit med alla måsten och det känns helt OK.

8 kommentarer :

 1. Vilket gulligt kort!!!!
  Det fick mig att le och det behöver jag idag. :-) Tack!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns skönt om jag fått dig att dra på smilbanden. Tack för fina ord!

   Radera
 2. Hej! Jag är ganska säker på att jag skrev en kommentar i din blogg för några dagar sedan på ett inlägg under rubriken "Trä/Metall", har för mig jag skrev typ Lycka till eller något. Jag kan ha drömt det också för nu när jag skulle logga in och se om du svarat får jag upp ett meddelande om att jag inte har åtkomst till den sidan, kanske måste du göra den publik? Eller har jag helt enkelt drömt om både inlägg och kommentar? :O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hittade bara detta inlägg från dig Emma. Så du har nog drömt ;-) Är tacksam för att du tog dig tid att kika in och kommentera :-)

   Radera
  2. Hjälp, jag blir nästan rädd för mig själv. Är det stressen som yttrar sig tro? Nåja, kan nog konstatera att det behövs lite julledighet från min sida ändå (har precis skrivit ett eget inlägg om hur rastlös jag blir när jag är ledig). Om inte annat för elevernas skull, komma ifrån mig och min röriga tillvaro ett tag.

   Radera
  3. Vi behöver nog alla lite julledigt nu. Det skall bli så skönt att "tvinga" sig till att bara vara stilla och helst ha lite lagom långtråkigt...om det går. Det finns ju så många måsten som pockar på. Det finns mycket roligt också som man vill hinna med... ja, så var stressen där med sitt fula tryne, igen. Ha en skön helg.

   Radera
  4. Det är nog så. Jag har tvingat mig själv att sitta still nästan hela dagen idag. Jag hann göra 2/3 av en lovikka-vante, det säger en del om hur länge jag har suttit still. Jag har gjort lite julgodis också (hallå? tråkigt att sitta still hela dagen ju :O). Jag har bestämt mig för att vårterminens planering får vänta, iaf till nästa helg. :)

   Radera
  5. Duktig flicka! Njut av din lediga tid =)

   Radera